Heeft u een technisch probleem?

Bij Van Antwerpen Elektrotechniek helpen webij verschillende soorten elektrotechnische storingen. We zijn veel verschillende klanten van dienst. Zo kunt u als particulier bij ons terecht, maar ook als bedrijf. Daarnaast verzorgen we elektra-installaties voor apotheken en medische centra. Benieuwd of wij ook iets voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Elektrotechniek bij u thuis

Elektrotechniek bij u thuis

Breng uw woning naar een hoger plan met goede verlichting 

De gemakken die een goede elektrotechnische installatie met zich meebrengt zijn eindeloos. Met een perfect verlichtingsplan ziet uw huis er nog sfeervoller uit.


En wat is mooier dan deze verlichting te bedienen met uw tablet of mobiele telefoon? Van Antwerpen Elektrotechniek heeft aandacht voor het comfort, maar ook voor de esthetische afwerking van het geheel. Dat betekent bijvoorbeeld dat u:


 • De verlichting per ruimte, per etage of per woning kunt bedienen met één druk op de knop.
 • Met behulp van een afstandsbediening sfeerverlichting kunt creëren.
 • Kunt beschikken over een doeltreffend communicatiesysteem in uw woning.
 • De bekabeling van uw telefoon, computer of airconditioning volledig weg kan laten werken.
 • Uw huis kunt beschermen met een passende beveiligingsinstallatie.


Bij de installatie hiervan luisteren wij naar uw wensen. Vervolgens installeren wij het hele elektraplaatje zó dat uw wooncomfort in alle opzichten toeneemt.


Heeft u andere wensen dan hierboven vermeld, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u informeren over de mogelijkheden.

Contact
Elektra installatie bedrijf

Elektra-installaties voor in uw bedrijf

De kassa moet blijven werken, uw computers mogen niet uitvallen, uw productielijn mag niet stil komen te staan. Uw organisatie moet te allen tijde kunnen doordraaien. Van Antwerpen Elektrotechniek gebruikt uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten.  Wij werken conform de NEN-normeringen en denken met u mee. Problemen worden hierdoor al in de kiem gesmoord tijdens de elektra-installaties. Dat geeft u garantie voor uw bedrijfszekerheid. 


Van Antwerpen Elektrotechniek maakt, levert en installeert onder meer:

 • Complete elektrotechnische installaties
 • Verlichtingsplannen
 • Patchkasten
 • Communicatiesystemen 
 • Observatiesystemen
 • Alarm- en brandmeldinstallaties
 • Noodstroomvoorzieningen
 • Energiebesparende  maatregelen


Bovendien verrichten wij de keuringen van noodverlichting, handgereedschap en elektra-installaties (NEN3140). De manier waarop we systemen installeren, voldoet in alle opzichten aan de daarvoor geldende voorschriften, normeringen en het bouwbesluit. In geval van overmacht staat de storingsdienst 24 uur per dag voor u klaar, 7 dagen per week. Indien mogelijk komt de monteur die bekend is met uw situatie, zodat hij doeltreffend en tijdbesparend zijn werkzaamheden kan verrichten.

Ja, zorg voor onze stroom


Apotheken en medische centra

U zorgt, wij zorgen gestroomlijnd voor de rest. De inrichting van uw apotheek of medisch centrum brengt specifieke vraagstukken met zich mee. Zowel de aansluiting van uitvulmeubelen als de inrichting van de steriele ruimte en het aanleggen van de computerbekabeling en patchkast vragen om bijzonder vakmanschap.


Van Antwerpen Elektrotechniek heeft  zeer veel ervaring in de elektrotechniek bij apothekers, medische centra, orthodontisten, tandartsen, et cetera.


Met een groot aantal apothekers op de projectenlijst, kennen wij de specifieke eisen ten aanzien van lichtplan, computerbekabeling en beveiliging. Wij spreken uw taal en laten u graag meedelen in de ervaring die wij hebben opgedaan bij collega-apothekers, tandartsen, orthodontisten en andere medische centra.

Van Antwerpen Elektrotechniek
Rhijnkant 12 
5056 JH Berkel-Enschot


Kvk 18020072

Privacyverklaring

Openingstijden

Maandag 08:30 - 16:30

Dinsdag 08:30 - 16:30

Woensdag 08:30 - 16:30

Donderdag 08:30 - 16:30

Vrijdag 08:30 - 16:30

 013 - 533 30 12

 info@vanantwerpen-elektro.nl

Stroomstoring?
Bel Van Antwerpen Elektrotechniek, de elektricien van Tilburg.