Dag licht? Wij verhelpen stroomstoringen in Tilburg en omstreken!

U ziet geen hand meer voor ogen. De etenswaren in de koelkast worden met de minuut warmer en de televisie geeft niet thuis. Help ik heb geen stroom meer! Gelukkig kunt u ons bellen via: 013 - 533 30 12. Wij verhelpen uw stroomstoring zo spoedig en goed als mogelijk. Onze elektriciens weten raad met draad!

Storing melden
Wat te doen bij storingen

Wat te doen bij storingen

Bij een stroomstoring kunt u natuurlijk altijd ons storingsnummer bellen. Wij attenderen u er wel op dat bij een stroomstoring een speciaal storingstarief geldt. U kunt uiteraard eerst zelf een aantal zaken uitsluiten. 

U zit gedeeltelijk of helemaal zonder stroom: informeer of uw buren ook gedeeltelijk of helemaal zonder stroom zitten. Het kan een plaatselijke stroomstoring bij het energiebedrijf zijn.

De aardlekschakelaar valt steeds uit: zet alle groepen die bij deze aardlekschakelaar horen uit. Zet daarna een voor een de groepen weer aan. Op het moment dat de aardlekschakelaar weer uitvalt, laat u deze groep uit staan en zet u de overige groepen weer aan. Bij de groep die uit staat, haalt u alle stekkers uit de stopcontacten, ook de stekkers waar u moeilijk bij kunt.

Controleer alle zekeringen goed

Wanneer alle stekkers eruit zijn zet u de groep weer aan. Wanneer de aardlekschakelaar omhoog blijft staan, kunt u er bijna vanuit gaan dat de storing in een apparaat zit. Stop nu één voor één de stekkers van de apparaten weer in de stopcontacten. Bij een koelkast en/of vriezer moet u even wachten tot deze aanslaat voordat u verder gaat. 

Stop/zekering defect? Controleer alle zekeringen goed. Het binnenste rondje valt niet altijd uit de zekering. Verwissel de zekering even met een zekering waarvan u weet dat die het zeker doet. 


Storing? Bel: 013 - 533 30 12 (ook ’s avonds en in het weekend).

Vraag advies

Van Antwerpen Elektrotechniek
Rhijnkant 12 
5056 JH Berkel-Enschot


Kvk 18020072

Privacyverklaring

Openingstijden

Maandag 08:30 - 16:30

Dinsdag 08:30 - 16:30

Woensdag 08:30 - 16:30

Donderdag 08:30 - 16:30

Vrijdag 08:30 - 16:30

 013 - 533 30 12

 info@vanantwerpen-elektro.nl

Stroomstoring?
Bel Van Antwerpen Elektrotechniek, de elektricien van Tilburg.