Dag licht? Wij verhelpen stroomstoringen in regio Tilburg en omstreken!

De elektricien weet raad met draad

U ziet geen hand meer voor ogen. De etenswaren in de koelkast worden met de minuut warmer en de televisie geeft niet thuis. Help ik heb geen stroom meer! Gelukkig heeft u het telefoonnummer van ons: 013-5333012. Wij verhelpen uw stroomstoring zo spoedig en goed als mogelijk.

Stroomstoring Tilburg

Wat te doen bij storingen?

Bij stroomstoringen kunt u natuurlijk altijd ons storingsnummer bellen. Wij attenderen u er wel op dat bij storingen een speciaal storingstarief geldt. U kunt uiteraard eerst zelf een aantal dingen uitsluiten.

U zit gedeeltelijk of helemaal zonder stroom: informeer ook even of uw buren ook gedeeltelijk of helemaal zonder stroom zitten. Het kan een plaatselijke stroomstoring bij het energiebedrijf zijn.

De aardlekschakelaar valt steeds uit: zet alle groepen die bij deze aardlekschakelaar horen uit. Zet daarna een voor een de groepen weer aan. Op het moment dat de aardlekschakelaar weer uitvalt, laat u deze groep uit staan en zet u de overige groepen weer aan. Bij de groep die uit staat, haalt u alle stekkers uit de wandcontactdozen (stopcontacten), ook de stekkers waar u moeilijk bij kunt. 

Stroomstoring Tilburg

Wanneer alle stekkers eruit zijn zet u de groep weer aan. Wanneer de aardlekschakelaar omhoog blijft, kunt u er bijna vanuit gaan dat de storing in een apparaat zit. Stop nu één voor één de stekkers van de apparaten weer in de wandcontactdozen. Bij een koelkast en/of vriezer moet u even wachten tot deze aanslaat voordat u verder gaat.

Stop/zekering defect? Controleer alle zekeringen goed. Het binnenste rondje valt niet altijd uit de zekering. Verwissel de zekering even met een zekering waarvan u weet dat deze het zeker doet.

Storing? Bel 013-5333012 (ook ’s avonds  en in het weekend)