Energie nodig? Voor niets gaat de zon op

De elektricien in Tilburg en omstreken zet u graag in het zonnetje

"De wereld moet af van de fossielebrandstofproblematiek, die als een wurgslang om ons en onze kinderen hangt", daar is Van Antwerpen Elektrotechniek heel stellig in. Zonnepanelen: nu komen we ergens. "We zijn met z'n allen verantwoordelijk voor de planeet waarop we mogen leven. Dus als we nu niet allemaal meehelpen, kunnen onze toekomstige kleinkinderen het onmogelijk oplossen."
(Bron:T.U.Delft /"binnen drie generaties fossiele brandstof tekorten)

Na enige jaren voorbereiding, werd er in het begin van het jaar 2013 het "Groene" licht gegeven aan de nieuwe tak van Van Antwerpen. "Een logische stap in een wereld van continue verandering", aldus Karin van Antwerpen, eigenaar van Van Antwerpen Elektrotechniek en nu ook medepartner van deze nieuwe uitdaging. 

 

Elektricien Tilburg groene stroom

Een goede voorbereiding

Om met voldoende kennis deze markt te betreden, hebben we een ruim voorbereidingstraject genomen, om zo maatschappelijk verantwoord te kunnen ondernemen. De klant staat altijd voorop, omdat deze het initiatief ondersteunt "groene" stroom te gaan gebruiken. Het zijn ook niet geringe investeringen die men ons toevertrouwt. De Zonnewinst configurator levert daadwerkelijk financieel rendement op. Met kwaliteit zowel in producten als de uitvoering zullen we het verschil gaan maken. 

Elektricien Tilburg zonnepanelen

Stralend in elk merk

Van Antwerpen Energietechniek is een onafhankelijke solarteur met een messcherp inkoopbeleid. Wij kunnen u alle merken aanbieden maar gaan voor topkwaliteit panelen met een product- en rendementsgarantie van 30 jaar. Hierdoor krijgt u de meeste opbrengst van uw energiecentrale.